Onze services

Slim kennis delen op een aantrekkelijke en waardevolle manier. Daar geloven wij in. Hier kunnen wij als team onze creativiteit en enthousiasme helemaal in kwijt.

Serious Games

Lachen mag, tijdens het spelen van een serious game. Graag zelfs. Maar het doel is uiterst serieus: kennis en vaardigheden overbrengen op de spelers. Uw medewerkers. Om na game over direct in praktijk te brengen.

Lees meer
E-learning

Plaats en tijd doen er niet toe, e-learning kan overal en altijd. Meer dan een pc, iPad of smartphone heeft een deelnemer niet nodig. En dat betekent vrijheid voor de deelnemer, maar ook voor u. Want u hoeft geen ruimtes, docenten of papieren lesmateriaal meer te regelen.

Lees meer
Corporate Academy

Een eigen Corporate Academy. Er komt een dag dat u zich afvraagt hoe u ooit zonder kon. Want met een Corporate Academy brengt u alle waardevolle – maar door alle lagen van uw organisatie verspreide – kennis en ervaring bij elkaar. Gestructureerd, overzichtelijk en klaar om te delen met andere medewerkers.

Lees meer
Live Battles

Wie is de beste? Een game battle is een spel met een competitie-element. Collega’s tegen collega’s. En niemand wil natuurlijk als laatste eindigen. Die strijdlust stimuleert de inzet, de motivatie én de leerprestaties.

Lees meer