Weet jij wat je moet doen?

Een BHV omgeving om je kennis te oefenen in real-life situaties.

Het probleem

Quinton geeft regelmatig BHV cursussen maar kreeg vaak klachten dat de stof zo lastig door te komen is. Ze hadden een groot boek met alles erin waaruit les werd gegeven. Aan het einde moesten de deelnemers handmatig een examen doen om hun certificaat te behalen. Aan ons is gevraagd de stof op een nieuwe manier te digitaliseren om de voorbereiding op het examen aantrekkelijker te maken.

De oplossing

We zetten realistische situaties in scène, creëerden levensechte filmbeelden en stelden de deelnemers voor urgente dilemma’s. Onder tijdsdruk moeten zij beslissingen nemen, die soms het verschil tussen leven en dood kunnen betekenen. Maken zij een fout? Dan krijgen ze direct feedback met toelichting. Levensecht en daarom heel leerzaam.

  • Fase 1Huidig materiaal analyseren
  • Fase 2Nieuwe vorm bepalen
  • Fase 3Design, filmen en development
  • Fase 4Testen & deployen
We zetten realistische situaties in scène, creëerden levensechte filmbeelden en stelden de deelnemers voor urgente dilemma’s.

Een nieuwe vorm

Tijdens het spelen moeten deelnemers onder tijdsdruk beslissingen nemen, die soms het verschil tussen leven en dood kunnen betekenen. Maken zij een fout? Dan krijgen ze direct feedback met toelichting. Levensecht en daarom heel leerzaam. De dramatische verandering wordt positief ontvangen door de deelnemers. Er wordt opgemerkt dat de stof goed wordt behandeld.

Spannende en realistische scene's.

Zie direct de gevolgen van je keuze

Werkt op alle devices.

Naar de website

Resultaat

Meer inzicht en kennis over het gewenste gedrag.

Resultaat

Een waardevolle en leuke leerervaring die past bij de organisatie.

Resultaat

Een sterk instrument om de strategische visie tastbaar te maken.