Who dunnit?

Analyseer de hints en ontdek wie ervoor heeft gezorgd dat Delta industries gehacked is.
Beleef je de spanning van een echt datalek samen met je collega’s. Net als bij een echt datalek, dien je samen met je team via hints en aanwijzingen het lek op te sporen.

Het spel bevat afwisselende aanwijzingen die jij met je team moet analyseren en verwerken. Je speelt met je team tegen andere teams. Gedurende het spel zie je op het scorebord hoe je team het doet, maar ook hoe de concurrentie het doet. Vind binnen de 30 minuten de juiste aanwijzingen, wijs de juiste dader, motief en middel aan en je wint het spel. Het is dus samen winnen of samen verliezen…

Door veel enthousiasme is Deception ook in een Engelse variant beschikbaar.

- Deze heeft intern zelfs de voorkeur. -

responsive preview

Hoe werkt het?

"De reputatie van Delta Industries staat op het spel! Claire, Peter, William en José zijn samen met Hans de verdachten. Ze zijn vol ongeloof dat zoiets bij Delta heeft kunnen gebeuren, maar ook dat juist zij verdacht zijn. Sommige werken er al jaren. De IT-afdeling heeft toch alles beveiligd en alle medewerkers zijn toch te vertrouwen?"

Voor het spel is geen minimumaantal en ook geen maximaal aantal deelnemers. Het hoeft zelfs niet op dezelfde locatie gespeelt te worden. Per sessie strijden teams tot 10 personen tegen elkaar. Hierdoor ontstaat er veel overleg en discussie binnen de teams. Zeker als ze de scores van de andere teams zien op het grote scherm.

Zonder trainer

€ 950

Per sessie
  • Keuze uit Engels of Nederlands
  • Onbeperkt aantal spelers
  • Instructieboekjes
  • 30 minuten aan speeltijd
Met trainer

Op aanvraag via partner

Per sessie
  • Keuze uit Engels of Nederlands
  • Onbeperkt aantal spelers
  • Instructieboekjes
  • 30 minuten aan speeltijd
  • + Inclusief trainer voor begeleiding en toelichting achteraf
Duur

Elke sessie duurt 30 minuten. Er zijn meerdere sessies per spel mogelijk, hierdoor er een aantal sessies van 30 minuten achterelkaar gedaan worden. Aan het einde van het spel wordt de uitslag bekend gemaakt van welke teams gewonnen hebben.

Locatie

Deception kan in een zaal gespeeld worden waarbij de deelnemers met hun smartphone meespelen. Deception is ook prima te spelen vanuit huis en toch in teams. Wij leveren alle faciliteiten hiervoor en er is maar minimale voorbereiding voor nodig.