Hoe 'cyber aware' ben jij?

“Het sterkste wapen tegen dreiging van buitenaf, is het versterken van de kennis van binnenuit”
Het probleem

Als bedrijf voorpaginanieuws. Klinkt aantrekkelijk, zou je zeggen. Maar wat als dat komt omdat door een virus je hele bedrijf plat ligt? Of omdat er privacygevoelige informatie is opgedoken in de media… door een lek binnen je eigen organisatie?

De schade die je als bedrijf kunt oplopen door onveilige informatie-uitwisseling is niet te overzien. Door bewustwording te creëren en medewerkers te trainen wordt de kans op een informatielek kleiner. Maar hoe pak je dat aan?

De oplossing

Wij zagen een mogelijkheid om bedrijven te helpen hun medewerkers meer bewust te maken d.m.v. een online academie. Het programma start met een phishing campagne waar we meten hoeveel mensen trappen in een phishing mail. Vervolgens krijgen de medewerkers iedere maand een nieuwe module om hun kennis te verbreden en te testen. De academie bevat:

Real life scenarios

STEINITZ is het verhaal van Alice die per ongeluk de deur open liet voor een hacker in haar bedrijf. Volg haar stappen en beantwoord de vragen om uit te vinden wat er is gebeurt.

E-learning modules

Altijd al meer willen weten over phishing of de AVG? Iedere maand behandelen we een ander onderwerp.

Interviews met experts

Benieuwd naar de mening van een expert of de trucjes van een hacker? Ieder kwartaal publiceren we een interview met een expert uit het veld.

Verhoog de cyber security awareness van medewerkers op een aantrekkelijke, efficiënte en overzichtelijke manier.

Resultaat

Meer inzicht en kennis over het gewenste gedrag.

Resultaat

Een waardevolle en leuke leerervaring die past bij de organisatie.

Resultaat

Een sterk instrument om de strategische visie tastbaar te maken.